Rüyada kristal eşya görmek

Rüyada kristal eşya görmek güzelleşeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, hasta ise iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada kristal eşya gördüyseniz:

  • Bir konuk sizi arıyor.

Rüyada kristal eşya görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kristal parçaları başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada kristal kırılması rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada mor kristal görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kristal bardak amaçlardan sapmaya, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada kristal şekerlik görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yağmur yağmamasına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kristal görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada kristal tesbih görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments