Rüyada depremden korktuğunu görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, şansın önünün kesileceğine, ilim irfan sahibi olacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulur.
Rüyada depremden korktuğunu görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.
Rüyada depremden sallanmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, maddi imkânlarının azalacağına delalet etmektedir.
Rüyada depremden sağ çıkmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.
Rüyada depremden insan kurtarmak müjdeli haberler alınacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına rivayet eder.
Rüyada depremden kaçmak diyanet hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, malının artacağına tabir olunur.
Rüyada depremden ailesini kurtarmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.
Rüyada depremden kurtulduğunu görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.
Rüyada depremden eşya kurtarmak zorluklarını aşmayı bileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.