Rüyada depremden ailesini kurtarmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, iyi geçineceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.
Rüyada depremden ailesini kurtarmak prestij kaybı yaşayacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.
Rüyada depremden sallanmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulmaktadır.
Rüyada depremden sağ çıkmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına inanılır.
Rüyada depremden sonrasını görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.
Rüyada depremden insan kurtarmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına tabir olunur.
Rüyada depremden kaçtığını görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.
Rüyada depremden korktuğunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına tabir olunur.
Rüyada depremden kurtulduğunu görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Bismillahirrahmarrahim Allah muhafaza ben depremi olduğunu ve aile fertlerimi hızlıca kurtarmaya çabalıyorum ki sabah namazına eşim uyandırdı hayrolsun inşallah
enkaz vardı onu temizliyordum annem giderlerin kapandigini dedi o sıra asker bı arkadaşımla konusyodum ona suyun gitmesinde sıkıntı olduğunu diyince deprem olucagi zamanlar önceden giderlerde sorun cikardiklarini eğer cikarmazsalar depremin daha kötü bı hal alicagini dedi telefonu kapattiktan sonra anneme söyledm bı dk sonra deprem oldu kendi evimizdeydik ama çevre öyle değildi annemin üstüne doğru yıkılan binalari elimle itiyodum o arada telefonu alıp itfaiyeyi aradım annemi ve babami kurtardim
Rüyamda denizin çekildikce depremin yaklaştığını farkettim.koydeki ananemlerin eve çıkıp ailemi kurtarmaya gidecektim tam kapıya yöneldim ev sallandı demire tutundum ve yıkıldı.sonra deprem durdu eve. Girdim kuzenimi dışarı cikartttim yaşıyorlardı herkes,diğerlerini cikartttim evin bir bölümü yıkıldı olarak gördüm teras vs çökmüştü karşı binadakiler ev yikilmamis telefon görüşmesi yapiyodu kadın stresli şekilde.sonra evden eşya almaya çalıştım ceket ayakkabı vs evin yıkıldığı yerde bekliyorduk.
Gece ruyamda deprem oluyor ve ev sag tarafa dogru yatarken ben annemi, babamı ve abimi uyurken yatagımdan kaldırıyorum ilk babamı uyandırıp evin en arka odasına goturuyorum sonra abimi elinden tutup surukleyerek odaya goturuyorum. Enson annem tam bina one dusup camdan dusecekken annemi elinden tutuyorum ve kurtarıyorum. Kimseye birsey olmuyor. Sonra cadırda kalıyoruz