Rüyada evin bombalanması

Rüyada evin bombalanması sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, güzel işler yapacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalettir.

Rüyada evin bombalanması gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada evin içindeyken evin yıkılması elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işarettir.

Rüyada bir evin yok olması maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin su alması kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin pis olması yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada evin penceresi yok yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Rüyada evin daralması iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada boş evin yıkılması insanların kendisine her zaman destek olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Rüyada evin genişlemesi cesaret ve inançla hareket edeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments