Rüyada yerden kıyafet toplamak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.
Rüyada yerden kıyafet toplamak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.
Rüyada kıyafet üstüne kıyafet giymek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kıyafet giydirmek kişinin her işi severek yapacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.
Rüyada kıyafet bakmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, iyi hissedileceğine delalet eder.
Rüyada kıyafet beğenmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.
Rüyada kıyafet karıştırmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.
Rüyada bol kıyafet giymek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet eder.
Rüyada kıyafet secmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.