Rüyada kıyafet ile yüzmek içindeki sıkıntıların gideceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına alamet etmektedir.
Rüyada kıyafet üstüne kıyafet giymek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, makam ve rızık sağlayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada kıyafet kavgası maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalet eder.
Rüyada kıyafet temizlemek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.
Rüyada kıyafet bakmak isteklerine kulak vereceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.
Rüyada bedava kıyafet statü atlayacağına, rütbe edineceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.
Rüyada beyaz kıyafet kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine delalet eder.
Rüyada kıyafet beğenmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.
Rüyada renkli kıyafet ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.