Rüyada düşmandan korkup saklanmak amaçlarına ulaşacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına inanılır.
Rüyada düşmandan korkup saklanmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.
Rüyada düşmandan korkup kaçmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalet etmektedir.
Rüyada düşmandan bir şey almak yeni bir hayata başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.
Rüyada düşmandan uzaklaşmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet eder.
Rüyada düşmandan korkmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, dertlerden kurtulmaya delalet eder.
Rüyada düşmandan iyilik görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına işarettir.
Rüyada düşmandan ekmek almak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.
Rüyada düşmandan kaçmak kurtulmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.