Rüyada cumhurbaşkanın ziyarete gelmesi keyfinin kaçacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, duyguların karşılık bulacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanın ziyarete gelmesi bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın gülümsemesi iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.
Rüyada cumhurbaşkanın tutuklanması aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına tabir olunur.
Rüyada cumhurbaşkanın fotoğrafını çekmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.
Rüyada cumhurbaşkanın yanında oturmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.
Rüyada cumhurbaşkanın elinden tutmak uzun uzun dalıp gideceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.
Rüyada cumhurbaşkanın evine gelmesi uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.
Rüyada cumhurbaşkanın kuran okuması eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.