Rüyada ankara ismini duymak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.
Rüyada ankara ismini duymak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet eder.
Rüyada ankara oyun havası oynamak kazancını bu kişiden elde edeceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet eder.
Rüyada ankara belediye başkanını görmek geride bırakacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.
Rüyada ankara görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.
Rüyada ankara kalesini görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunlarını unutacağına delalettir.
Rüyada ankara şehrini görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.
Rüyada ankara maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet eder.
Rüyada ankara havası işini büyüteceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Selamünaleyküm, rüyamda sebebini bilmiyorum evden ayrılmak için hazırlanıyorum, ankara’ya gitmek için, üstüme evimdeki kamuflajlarımı, Mühimmat yelegimi, herşeyimi giyorum, botumun topguu yırtık, gerçekte de yırtık yatagın altında duruyor Tam teçhizat gitmeye hazırım, özellikle şu son bir ayda neredeyse her gün üniformalı bir rüya görüyorum, kafamı takıyorum ondan görüyorum desem, gün içinde aklımdan bile geçmiyor.