Rüyada bir şeyi düşürmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.
Rüyada bir şeyi bağlamak onlardan yana üzüntüye düşeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.
Rüyada bir şeyi bozmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.
Rüyada bir şeyi gömmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına tabir olunur.
Rüyada bir şeyi çalmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.
Rüyada bir şeyi beğenmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.
Rüyada her şeyi satmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.
Rüyada bir şeyi kazımak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına alamet eder.
Rüyada bir şeyi öldürmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.