Rüyada tanıdık birinin çeyizini görmek

Rüyada tanıdık birinin çeyizini görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, işinde terfi alacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin çeyizini gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada tanıdık birinin çeyizini görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına işarettir.

Rüyada nişanlı birinin çeyizini görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Rüyada başka birinin çeyizini görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin çeyizini görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kırgınların barışacağına yorulur.

Rüyada tanıdığın birinin çeyizini görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada evli birinin çeyizini görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada çeyizini dağıtmak kırgınlıkların geçeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada çeyizini sermek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İlayda tatli

Nisanlanan abimin arkadaşı bizim eve çeyiz bir tır ve içinde buzdolabı falan vardı ve bizim eve getiriyirdu bende o anda onu. Takmayip annemi çağırmaya gidiyordum.