Rüyada bomba kacmak

Rüyada bomba kacmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada bomba kacmak gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Rüyada bomba hazırlamak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada bomba alarmı darlıktan ferahlığa çıkılacağına, dertleşerek moral bulacağına işaret eder.

Rüyada bomba bulmak varını yoğunu kaybedeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bomba aramak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına inanılır.

Rüyada bomba fırlatmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bomba patlaması deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada bomba tehlikesi geçiminin zor hale geleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet eder.

Rüyada bomba kurmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments