Rüyada belinden iğne vurulmak

Rüyada belinden iğne vurulmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada belinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Rüyada belinden iğne vurulmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işarettir.

Rüyada belinden iğne olmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada belinden bağlanmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinden tutmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada belinden kurşun yemek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına inanılır.

Rüyada birinin belinden tutması nefsine uyacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada belinden yılan sokması nazar eden insanların haddini bildireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolonun belinden düşmesi sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments