Rüyada sınavdan çıkıp ağlamak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, zor günlerden geçeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret eder.
Rüyada sınavdan çıkıp ağlamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.
Rüyada sınavdan kovulmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.
Rüyada sınavdan geçmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işaret eder.
Rüyada sınavdan bahsetmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet eder.
Rüyada sınavdan kalmak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.
Rüyada sınavdan sonra ağlamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yolculuğa işaret eder.
Rüyada sınavdan erken çıkmak toplum içindeki değerinin artacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet eder.
Rüyada sınavdan ağlayarak çıkmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.