Rüyada polis olduğunu görmek islami

Rüyada polis olduğunu görmek islami meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis olduğunu görmek hayatının tamamen altüst olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli polis olduğunu görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis olduğunu görmek ve çatışmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada abinin polis olduğunu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada torununun polis olduğunu görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının polis olduğunu görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini polis olduğunu görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada polis amiri olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Yorum