Rüyada peygamber efendimizin yaşadığı evini görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizin yaşadığı evini görmek zenginlik içinde olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada peygamber efendimizin yaşadığı yeri görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulmaktadır.
Rüyada peygamber efendimizin evini görmek parasının azalacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet eder.
Rüyada peygamber efendimizin evini temizlemek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, daha kötü günler yaşayacağına inanılır.
Rüyada peygamber efendimizin annesinin evini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.
Rüyada peygamber efendimizin evini ziyaret etmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.
Rüyada peygamber efendimizin evini aramak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret eder.
Rüyada sürekli eski yaşadığı evini görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine tabir olunur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda peygamber efendimizin evine gittim yataktaydı ve kalktı bana abdest al gel dedi o kadar güzel bir yüzü vardıki insanın içini ısıtan huzur veren bir durumdaydım salavat getirdim git abdest al gel dedi ve evin ayrıldım