Rüyada okul hakkında konuşmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, insan sevindireceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.
Rüyada okul hakkında konuşmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, haram mala işaret eder.
Rüyada okul ve okul müdürü görmek uzun sohbetler edeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.
Rüyada cin hakkında konuşmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret eder.
Rüyada hakkında soruşturma iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet eder.
Rüyada bir iş hakkında konuşmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.
Rüyada hz ali hakkında konuşmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işarettir.
Rüyada senin hakkında konuşulması aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.
Rüyada peygamber hakkında konuşmak her şeyin yolunda gideceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.