Rüyada kıyametten kurtulmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.
Rüyada kıyametten kurtulmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işaret eder.
Rüyada kıyametten bahsetmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada kıyametten kaçmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine inanılır.
Rüyada kıyametten sonrasını görmek hasta ise şifa bulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.
Rüyada kıyametten korkmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine yorulmaktadır.
Rüyada kıyametten korkmamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine delalettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.