Rüyada kendini tapu dairesinde görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalet eder.
Rüyada kendini tapu dairesinde görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.
Rüyada tapu dairesinde olmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada kendini devlet dairesinde görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret eder.
Rüyada vergi dairesinde olmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.
Rüyada kral dairesinde kalmak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.
Rüyada devlet dairesinde bulunmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına alamet etmektedir.
Rüyada devlet dairesinde imza atmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.
Rüyada devlet dairesinde sıra beklemek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.