Rüyada gurup vakti görmek iyi geçiminin devam edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalet eder.
Rüyada gurup vakti görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine rivayet etmektedir.
Rüyada yaz vakti kar görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.
Rüyada fecr vakti daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.
Rüyada fecir vakti görmek günahkâr olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.
Rüyada sahur vakti görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına yorulmaktadır.
Rüyada namaz vakti görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada gündüz vakti ay görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına yorulmaktadır.
Rüyada sabah namazı vakti yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.