Rüyada genel müdürün istifa etmesi başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hüsrana uğrayacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret eder.
Rüyada genel müdürün istifa etmesi aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.
Rüyada müdürün istifa etmesi sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet etmektedir.
Rüyada genel müdürün sarılması ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına inanılır.
Rüyada genel müdürün evine gitmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine inanılır.
Rüyada genel müdürün anahtar vermesi yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına delalet eder.
Rüyada genel müdürün elini tutmak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.
Rüyada genel müdürün kızması korkulan bir şeyin başa geleceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.
Rüyada genel müdürün evine görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.