Rüyada evden eşya atılması iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çok zengin olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.
Rüyada evden eşya satmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalettir.
Rüyada evden eşya toplamak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına işarettir.
Rüyada evden eşya atılması kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.
Rüyada bir evden eşya almak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.
Rüyada yıkılan evden eşya toplamak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.
Rüyada evden eşya çıktığını görmek çok mutlu olunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.
Rüyada yıkılmış evden eşya toplamak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret etmektedir.
Rüyada evden eski eşya çıkması aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.