Rüyada büyü kitabı okumak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.
Rüyada büyü kitabı okumak bir toplantıdan diğerine koşacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret eder.
Rüyada büyü kitabı almak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.
Rüyada kara büyü kitabı görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet eder.
Rüyada büyü kitabı bulmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yorulacağına delalet eder.
Rüyada büyü kitabı yakmak dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına inanılır.
Rüyada büyü kitabı görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.
Rüyada büyü kitabı görmek diyanet yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.
Rüyada dua kitabı büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.