Rüyada birine birşey anlatmak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, itibar kazanacağına delalet etmektedir.
Rüyada birine birşey öğretmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet eder.
Rüyada birine birşey vermesi çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada birine birşey anlatmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet etmektedir.
Rüyada ölmüş birine birşey sormak elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.
Rüyada birine birşey yedirmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ona kol kanat gereceğine tabir olunur.
Rüyada birine birşey atmak istediklerini elde etmeyi başaracağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada birine birşey satmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.
Rüyada ölen birine birşey almak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.