Rüyada askerin terörist öldürmesi işinde terfi edeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalettir.
Rüyada askerin terörist öldürmesi gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına tabir olunur.
Rüyada ölü terörist alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalettir.
Rüyada terörist sorgulama verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet eder.
Rüyada terörist bombalamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulur.
Rüyada terörist sanılmak huzurlu bir hayata adım atacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.
Rüyada terörist taşlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bahtın açılacağına inanılır.
Rüyada bir terörist bıçaklamak dertlerin son bulacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.
Rüyada terörist saklanmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine alamet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.