Rüyada alınan hediyeyi beğenmemek

Rüyada alınan hediyeyi beğenmemek beklentilerine ulaşacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, güzel huylarının değişeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada alınan hediyeyi beğenmemek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, insanlarla uyumunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada alınan hediyeyi geri vermek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalettir.

Rüyada alınan hediyeyi kaybetmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen yolda zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada alınan evi beğenmemek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret eder.

Rüyada hediyeyi reddetmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada verilen hediyeyi reddetmek hafif ve iyi hissedeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Rüyada hediyeyi hediye vermek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada verilen hediyeyi almamak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Yorum