Rüyada tanıdığın birini uzun boylu görmek

Rüyada tanıdığın birini uzun boylu görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sağlığının bozulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada tanıdığın birini uzun boylu görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birini daha uzun görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu birini kısa görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, donanımlı kılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini uzun boylu görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu birini dövmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini kısa boylu görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birini kısalmış görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments