Rüyada birinin ayağına bastığını görmek

Rüyada birinin ayağına bastığını görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada birinin ayağına bastığını gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada birinin ayağına bastığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin ayağına bastığını görmek onunla yaşamını birleştireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada birinin boka bastığını görmek dünya malı edineceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kurana bastığını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mühür bastığını görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet eder.

Rüyada birinin ayağına kapanması vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağına sarılması uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayağına bakmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments