Rüyada birini üstü başı kirli görmek

Rüyada birini üstü başı kirli görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, daha güçlü hale geleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Rüyada birini üstü başı kirli gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada birini üstü başı kirli görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine yorulur.

Rüyada üstü başı kirli birini görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada üstü başı kirli görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstü başı kirli adam görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada birini üstü başı yırtık görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstü kirli birini görmek helal lokmalar yiyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada üstü başı kan görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada üstü başı yırtık adam görmek ilim irfan öğreneceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
22 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

Merhaba rüyamda vefat etmiş olan dedemin üzeri kirli biçimde yerde uzandigini gördüm o sırada onu temizlemek aklıma gelmiyor ve damadı temizliyor daha sonra biz neden temizlemedik diye vicdan yapıyoruz babamla ne anlama gelir