Rüyada beşik ve yatak görmek

Rüyada beşik ve yatak görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beşik ve yatak gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada beşik ve yatak görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yatak odasında beşik görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz beşik beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada boş beşik görme hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı beşik etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Rüyada beşik sallamak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, derde ve kedere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi beşik içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada beşik diyanet sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın En Doğru Tabirini Esahh'tan Öğren

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments