Rüyada yabancı birinin kustuğunu görmek

Rüyada yabancı birinin kustuğunu görmen, senin kontrolün dışında gelişen bir haberin veya bir durumun, senin sakladığın ya da henüz yüzleşmediğin bir gerçeği açığa çıkarabileceğine işaret eder. Dışarıdan gelen bu gelişme, senin iç dünyanda ya da çevrende biriken ve artık taşan bir yükün dışarı vurumu gibi hareket eder.

Bu rüyada yabancı birinin kusması, senin bilmediğin bir mevzunun veya seninle doğrudan ilgisi olmayan bir durumun, bir sırrı ya da saklı kalmış bir haramı dışarı dökerek seni bir hakikatle karşı karşıya bırakabileceğini gösterir. Bu karşılaşma, senin çevrendeki gelişmelere karşı uyanık olmanı ve beklenmedik haberlerin getireceği sarsıntılara hazırlıklı olmanı gerektirir.

Eğer bu rüya sana bir imkân tanıyacaksa, bu durum senin üzerindeki gizli bir yükün veya bir belirsizliğin, dış bir etken aracılığıyla temizlenmesi şeklinde tezahür edebilir. Sorumluluğunu yerine getirmediğin veya sakladığın bir şey varsa, rüyandaki bu boşalma, senin de bu yükten kurtulman için bir işaret olabilir.

Güzel Yorumlarınız

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Emekleriniz zayi olmaz ve muvaffak olursunuz inşallah.

Ali A.

Rüyada kurtçuk görmek

Çok teşekkür ederim ona hayır yapmam gerekiyormu acaba

Nur

Rüyada ölü kaynana görmek

Bu güzel tabir için çok teşekkür ederim. Yüce Allah hepimizin hayatına güzellikler versin Allah'a emanet olun

Tuğba yakın

Rüyada halanın ağladığını görmek

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için yorumunuz içinde tekrar teşekkür ediyorum 😊

Gülçin

Rüyada cinin saldırdığını görmek

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumuz için

Hicran

Rüyada yılan görmek

Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun benim bile aklıma gelmeyen çok doğru tespitleriniz var🙏🙏🙏

Sibel

Rüyada seccade görmek

Teşekkür ederim inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada tuvalet sifonu çektiğini görmek

Teşekkürler esah bugünlerde moralim bozuk gerçekten

Behiye

Rüyada görümcenle kavga ettiğini görmek

Teşekkür ediyorum. Umarım dedikleriniz gercek olur.

Dolunay

Rüyada anestezi aldığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.