Rüyada valinin evine gittiğini görmek

Valinin evine gitmek, senin resmi bir himayeye ya da devletin sağladığı bir korumaya yöneldiğine işaret eder. Bu rüya, hayatındaki mevcut durumdan koparak daha üst bir otoritenin ya da düzenin gözetimine girme ihtiyacını ya da bu yöndeki hareketini temsil eder.

Eğer bu yönelimi kendi iradenle ve bir amaç doğrultusunda yapıyorsan, bu durum senin bir düzenin parçası olma çabanı gösterir. Bu çaba sürdüğünde, aradığın resmiyetin veya korumanın kapıları senin için bir imkân olarak açılabilir.

Valinin evinde misafir olduğunu gördüğün rüya, bir meclise veya geçici bir nimete sığınma halini gösterir. Bu rüyada bir misafir olarak ağırlanman, sana sunulan bir hürmetin ve resmi imkânların karşılığı olarak sana bir kolaylık sağlanacağına delalet eder.

Güzel Yorumlarınız

Hayra yoran yüreğinize, yazan ellerinize ve ilminize sağlık, Allah razı olsun . Teşekkürler. Rabbim ilminizi arttırsın.

sude

Rüyada oturan birini görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Amin ! Çok teşekkürler Rabbim inşallah hayırlara vesile eyler dediğiniz gibi Amin! Rahmetli olan annem bizde kendisi için hayır yemeği vermemizi bekliyor olabilirmi hocam

Murat

Rüyada annenin hayır yaptığını görmek

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek

ilgilendiğiniz için, rüyamı yorumladığınız için teşekkürler Allah razı olsu

MUSTAFA

Rüyada cadı görmek

Bu sabah kaç tane rüyamı tabir ettiniz Allah razı olsun inşallah tabirleriniz tez çıksın amin şükran

çetin

Rüyada nasihat verdiğini görmek

Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun benim bile aklıma gelmeyen çok doğru tespitleriniz var🙏🙏🙏

Sibel

Rüyada seccade görmek

Allah razı olsun inşallah tez kavuşurum hayallerime amin

çetin

Rüyada sebze görmek

Amin aminnn aminnn ecmâin yarabbim elhamdülillah hamdolsun

Selda

Rüyada isyan ettiğini görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun selametle kalın.

Gamze

Rüyada ölen babanı görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.