Rüyada ünlü bir yazarla konuşmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.
Rüyada ünlü bir yazarla konuşmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret eder.
Rüyada yazarla konuşmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.
Rüyada bir yazarla konuşmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.
Rüyada ünlü evi deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına tabir olunur.
Rüyada bi ünlü ile konuşmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret eder.
Rüyada hep ünlü görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, huzur ve saadet bulacağına alamet etmektedir.
Rüyada ünlü sanatçı çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalet eder.
Rüyada ünlü adam hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, üzüntülerin biteceğine yorulur.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda dünyaca ünlü bir yazarın evine gitmiştim. Ben ona bir kaç kitap sormuştum, bana cevap veriyordu. Biraz konuştuktan sonra. Kardeşim geldi onun yanına gidip beraber kitaplar hakkına konuştular bense onları izlemeye devam ettim bir süre.Belki çok saçma ama ikisinin ayağı,bir kitabın kapağının içinden geçmiş şekilde duruyor. Sonra ikisi ayağını birbirine dokundurdu. Işık çıktı ve uyandım.