Rüyada üniversite tercihi görmek

Rüyada üniversite tercihi görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sermayesinin çoğalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite tercihi görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış üniversite tercihi yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada kpss tercihi yapmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada lise tercihi yaptığını görmek emrinde insan çalıştıracağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada tercihi yapmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tayin tercihi yapmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret eder.

Rüyada lise tercihi yapmak insanların hayranlığını kazanacağına, takdir edileceği işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav tercihi yapmak gönlünce bir yaşamı olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Yorum