Rüyada uçak bileti alınması

Rüyada uçak bileti alınması sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak bileti görmek parasız kalacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçak bileti alınması başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak bileti aramak sevdiği kişiden de ayrılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak bileti satmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak bileti almak zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada uçak bileti kaybetmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada uçak bileti almak görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada başkasına uçak bileti almak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Yorum