Rüyada tuvalete bir şey düşürdüğünü görmek

Rüyada tuvalete bir şey düşürdüğünü görmen, elindeki bir imkânı veya seni hafifletecek bir yükü, kurtulman gereken bir dertle karıştırarak kaybettiğine işarettir. Bir şeyi tuvalete düşürmek, aslında seni ferahlatacak olanın, yanlış bir eylem veya dikkatsizlik sebebiyle sıkıntının içine karışmasıdır.

Bu rüya, elindekini koruma konusundaki tedbirsizliğinin, seni rahatlatacak bir süreci aksatabileceğini hatırlatır. Eğer bir kaybın ardından durup neyi kaybettiğini tartmazsan, kurtulmaya çalıştığın dertlerin içinde değerli olanları da yitirebilirsin.

Eğer rüyanda tuvalete düşen bir şeyi geri alabiliyorsan, kaybettiğin fırsatı veya ferahlık vesilesini yeniden kazanma imkânın vardır. Bugün, elinde tutman gereken meseleleri bir kez daha gözden geçirmelisin.

Tuvaletten bir şey çıkardığını veya düşen bir şeyi aldığını gördüğün rüyalar, kaybettiğin bir ferahlık vesilesini veya sana yük olan bir meseleyi çözüme kavuşturma gücünü gösterir. Bu rüyalar, rüyanın temelindeki kayıp hükmünü tersine çevirerek, sıkıntıdan kurtulma imkânını kendi çabanla geri alacağını müjdeler.

Tuvalete bir şey attığını gördüğün rüya, bir yükten kurtulma niyetinin, aslında bir şeyi feda etme veya bir meseleyi tamamen geride bırakma eylemine dönüştüğünü gösterir. Bu rüya, seni rahatlatacak olanın bir şeyi bırakmak değil, bir şeyi terk etmek olduğunu belirterek rüyanın hükmünü bir vazgeçişe çevirir.

Güzel Yorumlarınız

İlginize teşekkürler.Hayırlı günler iyi çalış malar dilerim..

Selim Ak

Rüyada birinin cenaze törenini görmek

Amin aminnn aminnn ecmâin yarabbim elhamdülillah hamdolsun

Selda

Rüyada isyan ettiğini görmek

ilgilendiğiniz için, rüyamı yorumladığınız için teşekkürler Allah razı olsu

MUSTAFA

Rüyada cadı görmek

Teşekkür ederim yorumunuz için bahsettiğiniz hane aile hanesimidir şuanda farklı bir sehirdeyim ailemden uzakta yaşıyorum tesekkurler

Oktay

Rüyada kirpi görmek

Çok teşekkür ederim. Hayra yormanız biranlık korkularımı dindirdi. Allah razı olsun sizden

Hatice K.İ.

Rüyada tırnağının koptuğunu görmek

Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin amin inşallah

çetin

Rüyada utandığını görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Ne güzel yorum inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada erkek terliği görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah tamda yorumladığınız gibi çıkar

Büşra

Rüyada birini öptüğünü görmek

Teşekkürler içime su serptiniz çünkü rüya beni çok korkuttu.

GamzeM

Rüyada cinayet görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.