Rüyada türbe mezarını açtığını görmek

Rüyada türbe mezarını açtığın, geçmişle kurduğun manevi bağı veya sana miras kalan bir ahdi kurcaladığını gösterir. Bu rüyada geçmişten gelen manevi desteği ve sana yüklenen vefa borçlarını yeniden inceleme sürecine girersin. Eğer bu arayışın içinde saklı olanı bulmaya çalışıyorsan, geçmişteki sadakatinin meyvelerini toplama ihtimalin doğar.

Eski bağlarını ve niyetlerini açığa çıkarmaya çalışırken, aslında kendi içindeki vefa duruşunu tartarsın. Bu rüya, sana bırakılan manevi sorumlulukların veya sana verilen sözlerin hesabını verme vaktinin geldiğine işaret eder. Geçmişin tozlu raflarını aralamak, sana ait olan manevi mirası yeniden anlamlandırmana vesile olur.

Bu rüya, sana hatırlatılan bir yükümlülüğü yerine getirmek için küçük bir adım atmanı önerir. Unuttuğun bir adak veya yarım bıraktığın bir teşekkür varsa, bugün bu meseleyi bir parça olsun canlandırmak senin için hayırlıdır.

Güzel Yorumlarınız

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumuz için

Hicran

Rüyada yılan görmek

Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Yani görünen o ki güzel bir şeyler olacak hayatımda inşllah.

Rüyada köpek görmek

Gerçekten mi Bende kafama taktım kötü bir şey çıkacak diye Çok teşekkür ediyorum rüyamı yorumladığınız için Ağzınız gözünüz yüreğiniz dert görmesin Allah razı olsun Güzellikler şanş sizinle olsun

Ferda Tan

Rüyada babanın kızına kızdığını görmek

Teşekkürler.umarım bu mahkeme hayırlara vesile olur.

Ruhi

Rüyada tutuklu birinin tahliye olduğunu görmek

Bu sabah kaç tane rüyamı tabir ettiniz Allah razı olsun inşallah tabirleriniz tez çıksın amin şükran

çetin

Rüyada nasihat verdiğini görmek

Sayın Muabbir, Eğer bu rüya yorumu doğru çıkarsa, sana ve yedi sülalene öyle bir dua ederim ki, bereket üzerinize yağmur gibi yağar inşallah. Sevgiler,

Yavuz

Rüyada telefonla arandığını görmek

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için Allah'a hamd olsun, şükürler olsun.

Erol Uz.

Rüyada idrar yaptığını görmek

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için yorumunuz içinde tekrar teşekkür ediyorum 😊

Gülçin

Rüyada cinin saldırdığını görmek

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inşallah yorumlarınız hayırlısıyla çıkar allahım ne verirse hayırlısı olur inşallah

Hatice

Rüyada esir alındığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.