Rüyada tsunami ve hortum görmek

Rüyada tsunami ve hortum görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kafasının boşalacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, şerefe ve izzete delalet eder.

Rüyada hortum tsunami görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada tsunami ve hortum görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada tsunami kurtulmak yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Rüyada denizin tsunami kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada tsunami diyanet maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde tsunami görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Rüyada tsunami görmek ve kurtulmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada tsunami görmek kurtulmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Yorum