Rüyada telefon çaldırmak ve geri almak düşmanların önlerinin açılacağına, işlerine yeni işler katacağına, hem de çok üzüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.
Rüyada telefon çaldırmak ve geri almak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.
Rüyada para çaldırmak ve geri almak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.
Rüyada çanta çaldırmak ve geri almak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet eder.
Rüyada cüzdan çaldırmak sonra geri almak yüzün güleceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.
Rüyada telefon ve çanta çaldırmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yakında işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.
Rüyada altın çaldırmak ve geri bulmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.
Rüyada cep telefon çaldırmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.
Rüyada bir telefon çaldırmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.