Rüyada sihri bozduğunu görmek

Rüyada sihri bozduğunu görmek, seni aldatan bir yanılsamayı fark etmenle başlar. Kendi zihninde veya çevrende kurulan hileli düzenin farkına vardığında, seni yanlış yönlendiren düşüncelerden veya durumlardan sıyrılırsın. Bu rüya, gerçeklikten kopmana sebep olan sahte bağların çözüldüğüne ve zihninin berraklaşacağına işaret eder.

Aldatıcı unsurları bertaraf etmen, seni kuruntuların yükünden kurtarır. Yanıltıcı bir tesir altında kalmak yerine, hakikati görme imkânını elde edersin. Bu rüya, seni yanıltan her ne varsa ondan özgürleşmeni sağlar.

Zihnindeki karmaşayı durdurmak için bugün üzerinde durduğun yanıltıcı düşünceleri tek tek ele alıp gerçeklik paylarını tartabilirsin. Bu küçük adım, seni yanıltıcı etkilerin hükmünden çıkarıp sağlam bir zemine oturtur.

Güzel Yorumlarınız

Teşekkürler içime su serptiniz çünkü rüya beni çok korkuttu.

GamzeM

Rüyada cinayet görmek

Öncelikle teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı inşallah gördüğüm Rüyanın hayri Bize şerri düşmana inşallah

Mehmet keleş

Rüyada fare yediğini görmek

Anlamı çok güzelmiş rüyanın güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏

Kübra

Rüyada ses duyup uyandığını görmek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun selametle kalın.

Gamze

Rüyada ölen babanı görmek

Rabbim yorumunuzun tez çıkmasını nasip etsin. amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada dert anlattığını görmek

hayırlı olur inşaallah, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

idris

Rüyada mezar görmek

uzun zamandır rüyalarımda bi işaret oluyor ve çocuğu beklediğim gibi çıkıyor. Allah razı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

elifnur

Rüyada birinin öldüğünü görmek

Ne güzel tabir Allah razı olsun inşallah te çıksın amin

çetin

Rüyada kırıcı söz duyduğunu görmek

Rüya tabir ilminiz daim olsun Allah razı olsun amin İnşallah güzel tabiriniz tez çıkar amin

çetin

Rüyada düşmanı dövdüğünü görmek

Ne güzel yorum inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada erkek terliği görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.