Rüyada şeytana taptığını görmek

Rüyada şeytana taptığını görmen, zihnindeki ayartıcı niyetlerin ve seni saptıran vesveselerin kontrolünü kaybettiğine işaret eder. Kendi iradeni, seni yanlış yola sürükleyen düşüncelerin esiri kıldığın bir dönemden geçiyor olabilirsin. Bu durum, niyetindeki bozulmanın ve içsel disiplininden uzaklaşmanın bir yansımasıdır.

Bu rüya, manevi bir yön kaybının ve kararsızlığın habercisidir. Eğer bu tutumunda ısrar edersen, kendi değerlerinden ve doğrunun getirdiği intizamdan tamamen uzaklaşma ihtimaliyle karşılaşırsın.

Zihnindeki bu karmaşayı durdurmak için, bugün ertelediğin bir disiplin kuralına geri dönmelisin. Kendi niyetini ve neleri beslediğini fark ederek, zihnini yeniden terbiye etmeye başlayabilirsin.

Rüyada şeytana tapanları gördüğünde, çevrendeki yanlış yönlendirmelerin senin için birer risk teşkil ettiğini anlarsın. Bu rüya, seni saptıran niyetlerin toplumsal veya çevresel bir boyutta seni etkilemeye çalıştığını bildirir.

Rüyada şeytana secde ettiğini ya da yalvardığını görmen, zayıflığının seni boyun bükmeye ittiğini gösterir. Çaresizce yalvarmak ve boyun bükmek, aslında kendi içindeki iradeyi teslim edip ayartıcı düşüncelerin insafına kalmandır.

Rüyada şeytana namaz kıldırdığını görmen, bir topluluğa rehberlik ederken emaneti korumakta zorlanacağını haber verir. Manevi bir sorumluluk üstlenmeye çalışırken, kendi içindeki düzensizliğin başkalarını da yanılttığı bir duruma düşebilirsin.

Güzel Yorumlarınız

Gerçekten mi Bende kafama taktım kötü bir şey çıkacak diye Çok teşekkür ediyorum rüyamı yorumladığınız için Ağzınız gözünüz yüreğiniz dert görmesin Allah razı olsun Güzellikler şanş sizinle olsun

Ferda Tan

Rüyada babanın kızına kızdığını görmek

Amin aminnn aminnn ecmâin yarabbim elhamdülillah hamdolsun

Selda

Rüyada isyan ettiğini görmek

Teşekkür ederim İnşallah hayırlara çıkartır Rabbim

Zamane

Rüyada ölmüş babanın yüzünü görmek

Sayın Muabbir, Eğer bu rüya yorumu doğru çıkarsa, sana ve yedi sülalene öyle bir dua ederim ki, bereket üzerinize yağmur gibi yağar inşallah. Sevgiler,

Yavuz

Rüyada telefonla arandığını görmek

hayırlı olur inşaallah, güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

idris

Rüyada mezar görmek

Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun içimi ferahlattınız mübarek cuma günü sizinde içiniz ferahlasın

Rüya Aydın

Rüyada eşinin günah işlediğini görmek

Teşekkür ederim 🙏🏻 en yakın zamanda gerçekleşmesi dileğiyle

Duru

Rüyada inni küntü minezzalimin okuduğunu görmek

allah razı olsun çok teşekkür ediyorum amin inşallah

Sadi

Rüyada böceğin ısırdığını görmek

Sizden Allah razı olsun Tabiriniz inşallah tez çıksın amn

çetin

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek

Allah razı olsun içimi ferahlatınız çok teşekkür ederim

Eray

Rüyada motordan düştüğünü görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.