Rüyada poşetle boğulduğunu görmek

Rüyada poşetle boğulduğunu görmek, geçici olanı kalıcıymış gibi sırtına yüklediğinde nefesinin kesileceğine işarettir. Biriktirdiğin erzak ya da kısa süreli menfaatler, senin hareket alanını kısıtlayan birer engel haline gelebilir. Bu yükün ağırlığı altında kalman, asıl amacından uzaklaşmana ve kendi çabanla kendi sıkıntını yaratmana yol açabilir.

Emeğini ve vaktini sadece geçici olanı biriktirmeye harcarsan, bu birikim seni ferahlığa değil, bir daralmaya sürükleyebilir. Kendi ellerinle topladığın geçici değerler, seni asıl nefes alman gereken yerlerden alıkoyabilir.

Bu rüya sana, elindekileri ayıklaman ve seni yoran fazlalıklardan kurtulman gerektiğini hatırlatır. Bugün, sana yük olan ama aslında bir işine yaramayan bir yükü hafifletmek için küçük bir adım atabilirsin.

Güzel Yorumlarınız

Çok teşekkür ederim 👏hayattaki tüm güzelliklerin sizi bulmasını dileğiyle 🤲

Aleyna

Rüyada birinden cep telefonu hediye aldığını görmek

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumuz için

Hicran

Rüyada yılan görmek

Allah razı olsun emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ayse

Rüyada sure okuduğunu görmek

Allah sizden razı olsun inşallah çalınan mirasımı tez geri alırım amin

Çetin

Rüyada kuş kovduğunu görmek

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için Allah'a hamd olsun, şükürler olsun.

Erol Uz.

Rüyada idrar yaptığını görmek

çok teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim hayra çıkarsın inşallah

Asude

Rüyada sevgili görmek

Amin aminnn aminnn ecmâin yarabbim elhamdülillah hamdolsun

Selda

Rüyada isyan ettiğini görmek

Günün muhteşem ikinci rüya tabiri Allah bir kere daha razı olun. İnşallah tez çıkar amin

çetin

Rüyada sözleşme imzaladığını görmek

Hayırdır inşallah 🤲 Allah razı olsun 🕊️ Hayırlı cumalar 🕊️

Aleyna

Rüyada yazı görmek

hocam çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun. ALLAH en doğrusunu bilendir.

Serdar

Rüyada asker olduğunu görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.