Rüyada portakal çiçeği topladığını görmek

Rüyada portakal çiçeği topladığını görmek, senin için yeni bir işin ve yaşanacak bir sevincin habercisidir. Bu rüya, niyet ettiğin bir meselenin meyve verme vaktinin yaklaştığına ve bu sürecin sana ferahlık getireceğine işaret eder.

Emeğinin karşılığını alacağın bu dönemde, önüne çıkan imkânları değerlendirme niyetin, beklediğin müjdeli haberlerin kapısını aralayabilir. Bu rüya, çabalarının boşa gitmeyeceğini ve elde edeceğin sonucun senin için hayırlı olacağını gösterir.

Gelecek olan bu iyiliği karşılamak için bugün, üzerinde çalıştığın işin en küçük bir kısmına odaklanarak ilk adımını atabilirsin. Mevcut hazırlıklarını tamamlamak, karşına çıkacak olan bu yeni döneme seni daha hazır kılar.

Güzel Yorumlarınız

Öncelikle teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı inşallah gördüğüm Rüyanın hayri Bize şerri düşmana inşallah

Mehmet keleş

Rüyada fare yediğini görmek

Allah razı olsun inşallah tez kavuşurum hayallerime amin

çetin

Rüyada sebze görmek

Mükemmel tabir inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun

çetin

Rüyada domates görmek

Hayır olur inşallah, çok sıkıntılı zamanlardan geçiyorum. Ağzınıza sağlık Allah razı olsun.

Serdar Bey

Rüyada evlendirildiğini görmek

Hayra yoran yüreğinize, yazan ellerinize ve ilminize sağlık, Allah razı olsun . Teşekkürler. Rabbim ilminizi arttırsın.

sude

Rüyada oturan birini görmek

Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin amin inşallah

çetin

Rüyada utandığını görmek

Allah her daim sizi sevindirsin, razı olsun, çok güzel yorumlamişsiniz🤲👏🤗

Hanife

Rüyada anahtar görmek

Yorumunuz için çok teşekkür ederim inşallah tamda yorumladığınız gibi çıkar

Büşra

Rüyada birini öptüğünü görmek

Teşekkür ederim 🙏🏻 en yakın zamanda gerçekleşmesi dileğiyle

Duru

Rüyada inni küntü minezzalimin okuduğunu görmek

Günün muhteşem ikinci rüya tabiri Allah bir kere daha razı olun. İnşallah tez çıkar amin

çetin

Rüyada sözleşme imzaladığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.