Rüyada polis arabasından kaçtığını görmek

Rüyada polis arabasından kaçtığını görmen, hayatındaki nizamın veya kuralların sana getirdiği bir sorumlulukla yüzleşmek yerine geri çekildiğine işaret eder. Kaçışın, düzenin talep ettiği bir hesapla karşı karşıya kalmaktan çekindiğini ve bu durumun sende bir huzursuzluk yarattığını gösterir. Bu tutumun devam etmesi, kaçtığın her nizami durumun seni daha fazla köşeye sıkıştırmasına yol açabilir.

Bu rüya, hayatındaki düzeni kurarken ihmal ettiğin meseleleri hatırlatır. Kendini bu meselelerin uzağında tutmaya çalışırken aslında kendi iç disiplininden de uzaklaşıyorsun. Ertelediğin veya yüzleşmekten çekindiğin her kural, senin için bir takipçi haline gelir. Yüzleşmekten kaçındığın konuyu küçük bir parça halinde ele alıp bugün onunla karşı karşıya gelerek bu rüyanın işaret ettiği ağırlığı hafifletebilirsin.

Güzel Yorumlarınız

allah razı olsun çok teşekkür ediyorum amin inşallah

Sadi

Rüyada böceğin ısırdığını görmek

Ne güzel yorum inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada erkek terliği görmek

çok teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim hayra çıkarsın inşallah

Asude

Rüyada sevgili görmek

hem mükemmel hem anında yorum için teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tez çıkar amin

çetin

Rüyada örümcek görmek

Dilerim tabiriniz tez çıkar inşallah o .çözümlere tez kavuşurum amin tabir için Allah razı olsun şükran

çetin

Rüyada dürbünle baktığını görmek

Tabiriniz çok güzel Allah razı olsun amin inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada lamba aldığını görmek

Sizden Allah razı olsun Tabiriniz inşallah tez çıksın amn

çetin

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek

İç açıcı tabir Allah razı olsun inşallah tez çıkasın amin

çetin

Rüyada çorap kaybettiğini görmek

İlginiz ve alakanız için çok tesekkur ederim..saygılar

Devran6700

Rüyada tabut görmek

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için Allah'a hamd olsun, şükürler olsun.

Erol Uz.

Rüyada idrar yaptığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.