Rüyada parmak çatlaması ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, en küçük sorunda parlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntılarını aşacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.
Rüyada parmak içinden parmak çıkması kazancını büyük miktarda arttıracağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.
Rüyada parmak kan yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.
Rüyada parmak sallamak ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.
Rüyada parmak yarası yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.
Rüyada parmak çatlaması üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.
Rüyada kısa parmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine tabir olunur.
Rüyada baş parmak iltihabı mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine alamet etmektedir.
Rüyada baş parmak çürümesi duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işarettir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.