Rüyada ölen kişinin yıkanması henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kazancının eksileceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.
Rüyada ölen bir kişinin onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalet eder.
Rüyada ölen kişinin su dökmesi verimliliğinin artacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine yorulmaktadır.
Rüyada ölen kişinin bir şey satması maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.
Rüyada ölen bir kişinin dua istemesi kötü olaylar ile karşılaşacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalet etmektedir.
Rüyada ölen kişinin üzülmesi kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet eder.
Rüyada ölen kişinin uyanması stresten uzaklaşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına yorulmaktadır.
Rüyada ölen kişinin tuz istemesi işinde zarar edeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.
Rüyada ölen kişinin gülmesi fikirlerinin çatışacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.