Rüyada okula çağrıldığını görmek

Rüyada okula çağrılman, hayatında bir terbiye ve hazırlık evresine girdiğine işaret eder. Kendini bir disiplin veya öğrenme sürecinin içinde bulabilirsin. Bu rüya, mevcut durumunda eksik bıraktığın noktaları tamamlaman için bir taleple karşı karşıya kalacağını gösterir. Bu süreçte bir düzen kurmaya zorlanman, zihnindeki dağınıklığı toparlaman için bir vesile olabilir.

Bu çağrı, seni kendi yetkinliklerini sınamaya ve eksiklerini gidermeye yöneltir. Eğer bu daveti bir gelişim imkânı olarak görürsen, rüyanın işaret ettiği bu hazırlık dönemi seni daha sağlam bir konuma taşır. Kendini eğitmen ve olgunlaşman gereken bir eşiktesin. Bugün, üzerinde çalıştığın veya öğrenmek istediğin bir konudaki eksikliğini gidermek için küçük bir adım atabilirsin.

Güzel Yorumlarınız

Teşekkür ederim yorumunuz için, Allah razı olsun. İnşallah 🤲🏻🤲🏻

hüseyin..

Rüyada isim görmek

Sağolun Allah razı olsun hocam inşallah fediginiz gibi cokar

Emine

Rüyada kızına kızdığını görmek

Teşekkür ederim yorumunuz için bahsettiğiniz hane aile hanesimidir şuanda farklı bir sehirdeyim ailemden uzakta yaşıyorum tesekkurler

Oktay

Rüyada kirpi görmek

Gerçekten mi Bende kafama taktım kötü bir şey çıkacak diye Çok teşekkür ediyorum rüyamı yorumladığınız için Ağzınız gözünüz yüreğiniz dert görmesin Allah razı olsun Güzellikler şanş sizinle olsun

Ferda Tan

Rüyada babanın kızına kızdığını görmek

Hoş tabiriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada karpuz görmek

İç açıcı tabir Allah razı olsun inşallah tez çıkasın amin

çetin

Rüyada çorap kaybettiğini görmek

Teşekkür ederim inşallah tez çıkar Allah razı olsun amin

çetin

Rüyada tuvalet sifonu çektiğini görmek

Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim. Yani görünen o ki güzel bir şeyler olacak hayatımda inşllah.

Rüyada köpek görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inşallah yorumlarınız hayırlısıyla çıkar allahım ne verirse hayırlısı olur inşallah

Hatice

Rüyada esir alındığını görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.