Rüyada odaya işediğini görmek, senin iç dünyanda biriken ve artık taşınamaz hale gelen bir yükün, mahremiyetin olan iç alanına sızarak dışarı vurulmasıdır. Bu rüya, sakladığın sıkıntıların veya gereksiz bulduğun yüklerin kontrolün dışında ya da yerli yersiz açığa çıkabileceğine işaret eder.
İç dünyandaki bu boşalma hali, eğer düzenini ve sınırlarını koruyamazsan, seni utandıracak bir durumun ya da gizli tutmaya çalıştığın bir meselenin başkaları tarafından fark edilmesine yol açabilir. Bu durum, kendi iç meselelerini yönetirken sergilediğin tutumun sonuçlarını sana hatırlatır.
Eğer bu rüya sana bir uyarı gibi geliyorsa, biriken duygularını veya yüklerini daha uygun ve kontrollü bir biçimde boşaltmak için bugün küçük bir adım atabilirsin. Kendine ait alanları korumak ve meselelerini vaktinde çözmek, rüyanda gördüğün bu kontrolsüzlüğü engellemen için sana bir imkân sunar.
Rüyada odaya veya odada çiş yaptığını, ya da bir çocuğun odaya işediğini görmek, rüyadaki bu eylemin yerini ve niteliğini değiştirerek hükmü ferahlığa çevirir. Eğer bu boşalma hali bir düzen içinde veya uygun bir şekilde gerçekleşiyorsa, rüyanda gördüğün o sıkıntıdan ve bedensel ağırlıktan arınacağın bir döneme girersin.
Rüyada birinin veya eşinin odaya işediğini görmek, hayatındaki düzenin veya mahremiyetinin dışarıdan gelecek müdahalelerle bozulabileceğine delalet eder. Başkasının veya hayat ortağının bu eylemi gerçekleştirmesi, senin kontrol edemediğin bir pürüzün veya gizli bir engelin iç huzuruna sızabileceğini gösterir.
Rüyada odaya sıçtığını ya da pislediğini görmek, rüyanın mahremiyet boyutunu ağırlaştırarak meseleyi bir ayıp veya kusur meselesine dönüştürür. Bu rüyalar, içindeki fazlalığı dışarı atarken sınırlarını aşabileceğini ve bu durumun senin için örtülmesi gereken bir kusura dönüşebileceğini bildirir.
Daha genel anlamı için: Rüyada oda görmek
Merhaba,
Rüyamda tekerlekli sandalyede birisini gezdiriyorum. Gezdirdiğim kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Ama tuvalette gezdiriyorum bu kişi tekerlekli sandalyeyle. Daha sonra bu kişi tuvalete uygun bi yere götürüyorum ve o kişinin oraya işedidiğini görüyorum.
Sevgiler,
Muhterem Yavuz kardeşim, Rabbim rüyanın hayra çıkmasına duamızı kabul eylesin inşallah.
Görülen rüya morale, rekabete ve mülke delalettir. Rüya yorumuna göre boğuştuğu sorunlardan moralinin bozulacağına yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına ve mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.