Rüyada nezarethaneden kaçtığını görmek

Nezarethaneden kaçtığın rüya, vermen gereken bir hesabın veya üstlendiğin bir sorumluluğun ağırlığı altında ezildiğini gösterir. Bu rüyada kaçışın, içinde bulunduğun darlığı aşma isteğinden ziyade, yüzleşmen gereken gerçeklerden ve sonuçlardan sakınma eğilimini temsil eder. Bu tutumunu sürdürürsen, çözülmesi gereken meseleler senin için daha aşılmaz birer engel haline gelebilir.

Bu rüya, hayatındaki dar boğazları aşmak için kaçmak yerine, seni kısıtlayan durumların kaynağına inmen gerektiğini hatırlatır. Sorumluluklarını ertelemek veya onlardan uzaklaşmak, seni geçici bir rahatlamaya götürse de asıl darlığı ortadan kaldırmaz. Bugün, seni zorlayan bir meseleyi küçük bir parçaya bölerek onunla doğrudan yüzleşmeye başlayabilirsin.

Güzel Yorumlarınız

hocam çok teşekkür ederim. Allah Razı olsun. ALLAH en doğrusunu bilendir.

Serdar

Rüyada asker olduğunu görmek

Mükemmel tabir inşallah tez çıkar amin Allah razı olsun

çetin

Rüyada domates görmek

Teşekkür ederim. Elinize emeğinize bilginize sağlık.

Bülent

Rüyada bayram harçlığı verdiğini görmek

Bu güzel tabir için çok teşekkür ederim. Yüce Allah hepimizin hayatına güzellikler versin Allah'a emanet olun

Tuğba yakın

Rüyada halanın ağladığını görmek

bu ne güzel tabir inşallah tez çıkar amin Allah peygamber razı olsun amin inşallah

çetin

Rüyada sevgiliden engel yediğini görmek

Allah razı olsun güzel tabir inşallah tez tez çıkar

Semih

Rüyada bilim adamı olduğunu görmek

Amin inşallah. Teşekkür ederim. Emekleriniz zayi olmaz ve muvaffak olursunuz inşallah.

Ali A.

Rüyada kurtçuk görmek

Hoş tabiriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah tez çıksın amin

çetin

Rüyada karpuz görmek

Allah razı olsun, rabbim sevdiklerinle şifa ve ömür versin.

Resul

Rüyada şehir ismi duyduğunu görmek

Ayyy inşallah Allah razı olsun sizlerden hakkınızı helal edin

Esra

Rüyada eski sevgilinin eski sevgilisiyle kavga ettiğini görmek
Nezir Kâmil

Nezir KâmilTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Rüya bazen yarım bırakılmış bir işi hatırlatır. Ertelenen bir söz, verilmemiş bir hak, açılmayı bekleyen bir kapı gece kalbin önüne çıkar. Bu bir davettir. İnsan yarım kalanı tamamladığında gönlü hafifler. Aklına böyle bir iş geldiyse bugün ona doğru küçük bir adım at. O adım, kapıyı aralamaya yeter.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Nezir Kâmil'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.