Rüyada millet meclisini görmek işlerini yoluna koyacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, helal lokmalar yiyeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, haneye dertlerin gireceğine delalet etmektedir.
Rüyada millet meclisini görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet etmektedir.
Rüyada büyük millet meclisini görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulur.
Rüyada türkiye büyük millet meclisini görmek kötü sözler duyulacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet eder.
Rüyada kırklar meclisini görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.
Rüyada türkiye büyük millet meclisi görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.
Rüyada kalabalık millet görmek işlerin iyiye gideceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.
Rüyada yabancı millet görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına yorulmaktadır.
Rüyada kendini millet meclisinde görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, istediği noktalara geleceğine işaret eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Esahh) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Esahh) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.